Thursday, 7 November 2013

Consume Vivix Shaklee selama 7 Bulan, Alhamdulillah Bebas dari diabetes

Assalamualaikum..

Antara testimoni Vivix shaklee.

En. R Jitendra penghidap Diabetes sejak 14 tahun yang lalu. Kadar gula dalam darah ialah 15.5, tetapi kini setelah mengambil VIVIX Shaklee secara konsisten selama 7 bulan, kadar gula dalam darah telah menurun kepada 4.8 dan sekarang beliau telah bebas dari diabetes..Alhamdulillah..merawat lebih baik dari mengubati, dengan IzinNya..

Jom kita tengok apa yang terkandung dalam VIVIX SHAKLEE :)

Apa itu Vivix Shaklee??
Ia adalah sejenis cecair pekat berwarna merah yang terhasil daripada kandungan anggur muskat & tumbuh-tumbuhan lain. 
 
Apa yg terkandung dalam Vivix ni sehinggakan ia dikatakan sangat best?
Vivix  mengandungi resveratrol. Vivix juga terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol, tidak mengandungi alkohol dan menggunakan bahan semula jadi, tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan.

Disini saya ingin kongsikan 1 rahsia mengenai Vivix..
Saintis mendapati Orang Perancis makan makanan daging yang berlemak tinggi dan minum wain dengan banyak, tetapi kadar penyakit jantung tetap rendah di Perancis. Selepas bertahun-tahun membuat kajian, saintis menemui: Rahsia di sebalik Paradoks Perancis terdapat pada Resveratrol yang terdapat dalam wain merah...

Apakah itu Resveratrol? 

Antioksidan yang kuat, 
Anti-inflamasi 
Anti-kanser

Tapi takkanlah kita sebagai muslim nak gi minum wine merah plak kan..hehe.. ALTERNATIF terbaik adalah dptkan vixix..Satu hidangan Vivix™ mengandungi sama banyak resveratrol yang terdapat dalam 100 gelas wain merah..Vivix mendapat sijil halal Jabatan Kemajuan Islam Malaysia
Vivix ni untuk bantu pulihkan DNA yg rosak, mengawal genetik, menghasilkan tenaga yg diperlukan oleh sel, melambatkan pembentukan protein AGE-advanced glycation end products. protein AGE yg berlebihan ini boleh mengganggu keutuhan sel. Bantu menjaga dan  pelihara kesihatan jantung, kesihatan otak, sistem imun, sendi, perlindungan antioksidan, utk kesihatan keseluruha.

Vivix merupakan tonik anti-penuaan pelbagai manfaat yang sesuai untuk mereka yang menghidapi diabetes, arthritis, gout, penyakit kardiovaskular, kanser, tekanan darah tinggi, kencing manis, terlebih berat badan dan masalah kegemukan, nyanyuk, osteophorosis, penyakit-penyakit mata seperti katarak, glaukoma dan macam-macam lagi. Mengandungi resveratrol yang dipercayai mampu memperbaiki DNA seterusnya mencegah penuaan berlaku dengan pantas. 
 
Haish!!banyakkan kegunaan vivix untuk pulihkan kesihatan..Jom dapatkan vivix pada harga yang sangat murah giler sepanjang November 2013. Bulan ini sahaja tau!!..


Hubungi saya 

Diana
SID 907229
SMS/CALL : 012-3667030
SMS/CALL/Whatsapp : 018-2129170
Email : mamamiafaiqa@yahoo.com

No comments:

Post a Comment