Tuesday, 1 October 2013

Nak Cantik Dengan Collagen Powder Shaklee!! ~Promosi Murah Bagi Bulan Oktober 2013

Assalamualaikum..

Ramai yang tertanya-tanya apa promosi Shaklee bagi Bulan Oktober ini..Bagi Bulan ini Shaklee menawarkan Collagen Powder.. PROMOSI SHAKLEE BULAN OKTOBER 2013 
Shaklee Collagen Powder  
BELI 6 PERCUMA 1  
NAKK BELI 1 PUN BOLEH, 2 PUN BOLEH
BELI 3 TERUS DAPAT FREE MEMBERSHIP
BULAN-BULAN DAPAT BONUS YANG LUMAYAN!!
JIMATKAN??

JANGAN LEPASKAN PELUANG SEMENTARA PROMOSI SHAKLEE COLLAGEN POWDER SEPANJANG 
 BULAN OKTOBER 2013 
 
     jom kita tengok serba sedikit mengenai 
Shaklee Collagen Powder 


Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

Tujuh bahan utamanya termasuk, ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerangkerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran.

Shaklee Collagen Powder mudah larut dengan minuman dan makanan kegemaran anda. Setiap hidangan dipek di dalam satu uncang untuk memudahkan anda menggunakannya secara segera pada bila-bila masa dan di mana saja.

Berminat dan ingin dapatkan Collagen Powder Shaklee???Hubungi saya :)

Diana
SID 907229
SMS/Call : 012-3667030
SMS/Call/Whatsapp : 018-2129170
Email : mamamiafaiqa@yahoo.com

No comments:

Post a Comment