Sunday, 19 May 2013

Testimoni Meal Shakes- Supplement terbaik atasi eczema


 Assalamualikum

Eczema ialah sejenis penyakit atau masalah kulit yang biasa ditemui, di mana kulit menjadi tersangat gatal dan meruam. Dikatakan eczema dan kulit alergik adalah penyakit kulit warisan, dan sesetengah eczema disertai dengan masalah asthma.

Perkataan eczema nampaknya tidak asing lagi kerana banyak orang yang menghadapi masalah ini. Eczema biasanya terdapat di muka, kulit kepala, tangan, lengan, lutut, peha, betis dan kaki serta di beberapa bahagian tubuh yang lain. Pada bayi, eczema selalu terdapat di muka dan bahagian badan yang lain dalam bentuk tompok-tompok merah. Kawasan yang terkena eczema kelihatan sangat kering, menebal atau bersisik. Bagi mereka yang berkulit cerah atau putih, kawasan eczema ini pada mulanya kelihatan kemerah-merahan dan kemudiannya bertukar warna menjadi coklat terutamanya apabila ia selalu digaru dan terdedah kepada infeksi kuman. Oleh itu, cuba elakkan daripada menggaru dengan kuat sehingga luka atau berdarah. Eczema yang teruk memang kelihatan hodoh dan menjijikkan. Jom kita tengok antara penyakit-penyakit eczema yang di alami..

Bagaimana Eczema boleh diatasi dengan 
Meal Shakes Shaklee

Mealshakes mampu mengurangkan masalah eczema ini dengan membantu membaik pulih sel-sel dalam badan dengan sihat dan sempurna. Pengidap eczema selalunya mengalami masalah pertumbuhan sel sel abnormal. Jadi dengan pengambilan MealShakes masalah eczema dapat diatasi jika diambil secara konsisten..

Jom kita tengok feedback dari pengguna Meal Shakes Shaklee :)

Alhamdulillah, ramai yang berpuas hati dengan pengambilan Meal Shakes secara konsisten untuk mengatasi masalah eczema. Untuk dapatkan Meal Shakes Shaklee hubungi saya :)


Diana
SID 907229

SMS/Call : 012-366 7030
Whatsapp : 018-212 9170
E-mail : mamamiafaiqa@yahoo.com
 
COD : Putrajaya, Cyberjaya, Serdang, Seri Kembangan, Bangi, KLIA, Salak Tinggi, Nilai, Seremban dan kawasan sekitar.. 

No comments:

Post a Comment