Tuesday, 4 February 2014

Kandungan Yang Terdapat Dalam Vita-Lea Iron Formula Shaklee


Kita digalakkan mengambil vitamin/supplement sebagai makanan tambahan kita. Lebih-lebih lagi,bagi mereka yang tidak lalu makan atau tidak mahu makan sayur, ikan, dan daging. vitamin/supplement juga bagus untuk anda yang tidak suka minum susu atau apa sahaja jenis makanan yang bernutrien tinggi. Sekiranya anda amalkan cara pemakanan sebegini, lama-kelamaan badan akan kehilangan vitamin dan nutrien. Untuk mendapatkan nutrien yang hilang itu, anda perlu makan vitamin/supplement. Pengambilan vitamin akan membantu tubuh berfungsi secara normal. Berbeza pula sekiranya anda yang tidak mengambil vitamin. Kekurangan vitamin tertentu dalam tubuh akan mendatangkan pelbagai penyakit.


Oleh itu, Vita-Lea dapat membatu anda yangkekurangan nutrien. Mengapa Vita-Lea adalah vitamin lengkap yang mendahului  jenama terkemuka ? Terdapat Ujian kualiti diadakan bagi menjamin kualitinya. Sangat sesuai kepada wanita dan lelaki yang mementingkan kesihatan yang optimum.

Berikut adalah kandungan dalam Vita-Lea Shaklee


Ianya dikatakan killer product of Shaklee kerana ianya adalah multivitamin beserta iron sangat penting untuk pembentukan darah dan sel. Dikatakan 2 biji vitalea bersamaan dengan 40 jenis lauk. Bermaksud, untuk mendapatkan ZAT yang sama banyak dalam 2 biji vitalea ianya sama lah dengan hidangan 40 jenis lauk pauk.


Mengandungi lebih nutrien, tenaga dan perlindungan
Pakar kesihatan mencadangkan semua orang dewasa mengambil makanan tambahan harian bagi menyokong kesihatan secara menyeluruh. Walau bagaimanapun, pengambilan makanan tambahan biasa menyebabkan tubuh mendapat nutrisi yang tidak seimbang. Vita-Lea adalah formulasi premium yang disokong oleh tujuh kajian klinikal serta turut menggabungkan ramuan-ramuan terbaik dan kualiti yang luar biasa.

Penggunaan harian, Vita Lea boleh:
 * Meningkatkan kesihatan secara menyeluruh
* Menyokong jangka hayat hati, usus dan mata
* Meningkatkan kekuatan tulang dan sistem imunisasi
* Memberikan perlindungan menentang kerosakan radikal bebas

Perbezaan Shaklee

Kemajuan Saintifik
Disokong oleh tujuh kajian klinikal
  
Mengandungi Sistem Penyerapan Bioaktif
Teknologi salutan mikro membantu dalam pembebasan segera di dalam perut untuk meningkatkan penyerapan asid folik dan vitamin B penting yang membantu menghasilkan dan memelihara sel-sel baru.

Kualiti yang luar biasa
Lebih daripada 340 ujian kualiti dilakukan setiap kali Vita-Lea dihasilkan

Vitamin D - Menyokong penyerapan kalsium untuk tulang dan gigi yang sihat
Beta Karotena - Meningkatkan kesihatan mata, kulit dan sistem imunisasi
Vitamin E - Menyokong kesihatan sekular dan meningkatkan kesihatan hati, usus dan fungsi imunisasi
Kalsium - Menyokong kekuatan tulang, pengaliran urat saraf dan otot-otot
Boron - Membantu dalam metabolisma Vitamin D dan mineral yang terbabit dalam perkembangan tulang
Magnasium - Menyokong kekuatan tulang, fungsi otot dan membantu dalam mengekalkan tekanan darah normal dan denyutan jantung*
Biotin - Membantu badan menghasilkan tenaga dari protein dan lemak*
Lain-lain - Tidak mengandungi perisa tiruan, pemanis, warna dan bahan pengawet*Jom dapatkan vitalea shaklee untuk anda dan keluarga dengan segera!!!
Psss!!Harga masih murah lagi ye, sempena promosi vitalea shaklee sepanjang bulan Februari 2014 ni. Rugi kalau tak dapatkan Multivitamin Terbaik shaklee ni tau..

Hubungi saya :-

Diana
✆ SMS/CALL/Whatsapp/Wechat : 018-2129170
✆ SMS/CALL : 012-3667030
✉Email:mamamiafaiqa@yahoo.com
✉FanPage : https://www.facebook.com/pages/Supplement4u/647662778596718


COD : Putrajaya, Cyberjaya, Salak Tinggi, KLIA, Nilai, Enstek, Kotaseriemas dan kawasan sekitar

No comments:

Post a Comment