Wednesday, 5 February 2014

Family Wellness Set Shaklee~Gaya Hidup Sihat Seisi KeluargaSet Family Wellness Shaklee terdiri daripada  ESP, B Complex, Vitalea n Vitamin C Sustained Release. Ini merupakan supplement paling asas untuk permulaan hidup  yang sihat. Set ini membekalkan nutrien yang berkhasiat untuk anda sekeluarga supaya kekal sihat dan bertenaga.


Antara kebaikan yang boleh diperolehi dari set ini adalah

Membantu mempertingkatkan kesihatan secara menyeluruh
Membantu anda berasa lebih bertenaga
Menguatkan sistem imun anda
Membekalkan khasiat untuk kulit, rambut, kuku, tulang dan otot yang sihat.


Jom kita lihat fungsi setiap supplemen ini dengan lebih jelas:


1. Energizing Soy Protein (ESP)

Membekalkan 14gram non-GMO protein berkualiti tinggi (dalam setiap hidangan) yang mengandungi semua asid amino yang diperlukan oleh tubuh bagi mengekalkan tisu yang sihat,termasuk 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan sendiri oleh tubuh.Ia membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam selepas diminum kerana ia mengandungi 5 jenis vitamin B yang diperlukan oleh tubuh dan separuh daripada jumlah keperluan kalsium harian,serta membantu membina dan perbaiki tisu badan yang rosak.
2.  Vitalea Iron Formula

Merupakan multivitamin semulajadi yang mengandungi 28 jenis vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh tubuh kita sebagai pelengkap nutrisi harian. Penyediaan makanan yang tidak sihat, diet tidak seimbang, sayur-sayuran dan buah-buahan yang tercemar dengan pesticides,menyukarkan tubuh kita memperolehi bekalan nutrient yang sepatutnya. Ini akan menyebabkan prestasi tubuh kita merosot sedikit demi sedikit tanpa disedari. Cara terbaik untuk memastikan tubuh kita dilengkapi dengan nutrient yang diperlukan ialah melalui pengambilan multivitamin dan mineral setiap hari, kerana ia dapat menampung mana-mana kekurangan vitamin dalam badan.

3.Vitamin C Sustained Release 500mg

Satu tablet vitamin C bersamaan dengan 7 biji setengah oren asli.Vitamin C Shaklee didatangkan dengan fungsi sustained release,di mana ia akan dilepaskan secara berperingkat mengikut masa demi memastikan vitamin C tersebut kekal dalam badan,kerana vitamin C merupakan vitamin larut air dan mudah musnah.Sangat penting untuk pembentukkan kolagen,sistem imun badan,bertindak sebagai antioksidan dan sangat penting dalam melawan penyakit.

4.  B-Complex

Mengandungi 8 kumpulan vitamin B untuk memenuhi keperluan tubuh.Bertindak
 sebagai penjana tenaga (melalui tindakbalas glukos) di samping memberi ketenangan pada tubuh.Di sebabkan itu, vitamin B merupakan vitamin paling utama dalam mengatasi kelesuan dan tekanan.Ia mempunyai elemen yang meningkatkan metabolisma,tenaga dan kesihatan otak serta membantu kulit wajah kelihatan berseri dan tidak kusam.

Siapa pun anda, apa pun keperluan anda, Shaklee Family Wellness Set adalah set yang sesuai untuk semua.Anda boleh memilih untuk membuat tambahan vitamin mengikut keperluan anda
Jika anda IBU MENYUSU : Add-on Alfalfa dan Ostematrix
Jika anda IBU HAMIL  :  Add-on Ostematrix dan Omega Guard
Jika anda ada MASALAH KULIT  :  Add-on Vitamin E, GLA dan Zinc 
Jika anda IBU BERPANTANG  :  Add-on Zinc Complex

Sesuai untuk semua peringkat umur dan sesiapa sahaja seperti mereka yang menjalani kehidupan aktif, mementingkan kesihatan, pelajar dan warga emas.

Hubungi saya :-

Diana
✆ SMS/CALL/Whatsapp/Wechat : 018-2129170
✆ SMS/CALL : 012-3667030
✉Email:mamamiafaiqa@yahoo.com
✉FanPage : https://www.facebook.com/pages/Supplement4u/647662778596718


COD : Putrajaya, Cyberjaya, Salak Tinggi, KLIA, Nilai, Enstek, Kotaseriemas dan kawasan sekitar

No comments:

Post a Comment